Milićević: Teško rešiti krizu bez reformskih procesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Teško rešiti krizu bez reformskih procesa

Zamenik šefa poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Ðorđe Milićević ocenio je večeras da će Grčka teško prevazići krizu bez reformskih procesa.

Milićević je Tanjugu rekao da je referendum, koji je pokazao da je većina Grka odbacila predlog međunarodnih poverilaca, unutrašnje pitanje Grčke, da je najvažnije da ta zemlja nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rešenje za krizu, ali da smatra da je to teško postići bez reformskih procesa.

"Najvažnije je da se nađe rešenje za krizu i mi im želimo da u tome uspeju, ali lično mislim da je veoma teško doći do željenih rezultata i do realizacije postavljenih ciljeva bez reformskih procesa", rekao je Milićević.

Na osnovu 80 odsto glasova, koliko je do sada prebrojano, opcija protiv predloga međunarodnih poverilaca osvojila je 61 odsto glasova, a opcija "da" - 38 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.