Marin Le Pen: Grčki narod lupio šamar EU

Izvor: Vostok.rs, 26.Jan.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin Le Pen: Grčki narod lupio šamar EU

26.01.2015. -

Lider francuske partije "Nacionalni front" Marin Le Pen saopštila je u ponedeljak da su grčki radikali lupili "šamar monstruoznom snagom" EU, pobedivši na parlamentarnim izborima u zemlji.

Koalicija radikalne levice SIRIZA pobeđuje na prevremenim parlamentarnim izborima u Grčkoj, osvojivši, prema preliminarnim podacima, više od 36% glasova birača, tj. 149 od 300 mandata u parlamentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />
SIRIZA se zalaže za obustavljanje programa štednje u zamenu za kredit i otpis grčkog duga, koji se odnosi na šestogodišnju recesiju u kojoj se zemlja našla, kao rezultat finansijske krize i politike vlade i kreditora. 

Izvor: Glas Rusije, foto: © AFP PHOTO/EMMANUEL DUNAND    
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.