Makedonija - autobus sleteo s puta, 27 povređenih

Izvor: RTS, 20.Avg.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija - autobus sleteo s puta, 27 povređenih

Najmanje 27 osoba, od kojih dve teže, povređeno je kada je makedonski putnički autobus sleteo s puta na auto-putu Veles-Skoplje u Makedoniji.
Ministarstvo unutrašnjih poslova preciziralo je da je reč o makedonskog autobusu i da su svi putnici državljani Makedonije, prenosi MIA.

Prema poslednjim informacijama, 18 povređenih prebačeno je u bolnice u Skoplju, a u Veles devet od kojih je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dete.
Direktor Urgentnog centra u Skoplju Iljir Hasani potvrdio je da je u tu ustanovu primljeno desetak povređenih putnika od kojih je jedan u teškom stanju.
Direktor Univerzitetske bolnice za hirurgiju "Sv. Naum Ohridski" doktor Ivan Spirovski rekao je da je u tu bolnicu primljeno šest pacijenata koji se pregledaju te da će se po završetsku snimanja odlučiti o njihovoj eventualnoj hospitalizaciji.
"Jedna osobaje teško povređena sa kontuzijom grudnog koša i stomaka i u fazi je ispitavanja. Još jedna pacijentkinja ima prelom leve nadlaktice", rekao je doktor Spirovski.
Nesreća se dogodila oko 19 časova na auto-putu Skoplje-Veles, u blizini Kule, kada je autobus izgubio kontrolu i sleteo s kolovoza.
Putnici su se vraćali sa letovanja u Pefkohoriju u Grčkoj.
Zbog saobraćajne nesreće, saobraćaj na auto-putu odvija se otežano jednom kolovoznom trakom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.