MVP grčkog prvenstva prešao u Barselonu

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP grčkog prvenstva prešao u Barselonu

Aleksandar Saša Vezenkov (19), krilni centar grčkog Arisa, potpisao je višegodišnji ugovor sa Barselonom.

Bugarski internacionalac, visok 206 centimetara, prošle sezone u grčkom prvenstvu prosečno je postizao 18 poena, 7,8 skokova i 1,8 asistenicja po meču, što ga je uvrstilo u najbolju petorku grčkog šampionata i donelo mu titulu najkorisnijeg igrača.

Vezenkov je takođe proglašen za najboljeg mladog igrača (treću godinu zaredom) kao i za igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je najviše napredovao u grčkom prvenstvu. On je izjavio da će sledeće godine izaći na NBA draftu, ali ne planira skoro da ide iz Barselone.

Vezenkov je veoma zahvalan igrač u rotaciji, jer može da igra i na pozicijama “trojke” i “četvorke”, a trojke šutira veoma dobro.

Barselona je bila veoma aktivna u ovom prelaznom roku i pored Vezenkova je dovela još Šejna Lavala, Musu Dinjea, Stratusa Perperoglua, Paua Ribasa i Karlosa Aroja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Barsa dovela bugarskog supertalenta

Izvor: MVP.rs, 31.Jul.2015

Blaugrana je popunila roster...Barselona je pred početak nove sezone pošla u potpuno renoviranje sastava. Kako je klub napustio veliki broj igrača, vice-šampion Španije se bacio u popunjavanje rupa u rosteru i to su uspeli da urade u veoma kratkom roku. Igrač koji bi trebalo da popuni broj u Blaugrani...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.