Lavrov: U potpunosti razumem Ciprasa

Izvor: Vostok.rs, 30.Jun.2015, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: U potpunosti razumem Ciprasa

30.06.2015. -

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da u "potpunosti razume" politiku grčkog premijera Aleksisa Ciprasa izražavajući nadu da će Brisel "sprečiti scenario s najgorim posledicama" po Atinu.

"Lavrov je izrazio danas razumevanje prema merama koje je Cipras preduzeo i nada se da će Brisel sprečiti scenario s najgorim posledicama za Atinu", saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova i dodalo da je Lavrov danas imao telefonski razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << s grčkim kolegom Nikosom Kocijasom.

Grčka ima do sutra rok za otplatu rate kredita od 1,5 milijarde evra Međunarodnom monetarnom fondu, a ako ne nađe novac, to će značiti proglašavanje moratorijuma na plaćanja, što je uvod u njen izlazak iz zone evra i bankrot.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: U potpunosti razumem Ciprasa

Izvor: Blic, 30.Jun.2015

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da "u potpunosti razume" politiku grčkog premijera Aleksisa Ciprasa i izrazio je nadu da će Brisel sprečiti scenario s najgorim posledicama po Atinu..."Lavrov je izrazio razumevanje za mere koje je Cipras preduzeo i nada se da će Brisel sprečiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.