Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiril Džajkovski, Foltin i Bad Copy na jubilarnom D festivalu

Kiril Džajkovski i TK Wonder

Kiril Džajkovski, Foltin i Bad Copy biće glavne zvezde D festivala koji se od 17. do 19. jula održava u Dojranu.

Pored iznad pomenutih na festivalu sviraće i grčki Baildsa koji su upravo na prvom izdanju D festivala započeli svoju balkansku karijeru. Kirilu Džajkovskom na sceni će se ovom prilikom pridružiti talentovana TK Vonder. Foltin kao jedan od najpoznatijih makedonskih sastava, na >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << festivalu će promovisati novi album “Pijan slavej“.

Ulaznice za peto izdanje festivala u prodaji su od 20. maja po ceni od 600 denara. Cena jednodnevnih ulaznica je 250 denara za petak i subotu, odnosno 300 denara za nedelju. Uz komplet ulaznica dobija se i besplatno kamp mesto.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.