Kada će Barbara Vitez biti pronađena? Prikupljeni dokazi ukazuju NA JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada će Barbara Vitez biti pronađena? Prikupljeni dokazi ukazuju NA JEDNO!

Prema izjavama Barbarine majke, devojčica je viđena u Grčkoj

- Barbara Vitez (15), devojčica koja je 25 novembra prošle godine nestala na mostu na Tisi, verovatno nikad neće biti pronađena – kaže Mirko Gašević, javni tužilac iz Sente koji radi na ovom slučaju.

Prema njegovim rečima, već mesecima nema nikakvog novog traga u istrazi Barbarinog nestanka, iako su u nju uključeni najviši državni organi i Interpol. Gašević otkriva da inspektori koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rade na ovom slučaju i dalje veruju da je Barbara zaista pala sa mosta u Tisu pre nego da je oteta i prodata u Grčkoj, kako tvrdi njena majka.

Međutim, kaže da u oba slučaja male su šanse da će ovaj slučaj ikada biti rešen.

Tužilac Gašević uverava da dosad prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Barbara pala u reku nesrećnim slučajem.

- Istraga traje već osam meseci i zaista su u potragu uključeni najviši državni ali i inostrani organi. Međutim, već mesecima nemamo nikakvih tragova. Postoje samo poluinformacije i nagađanja gde bi nesrećna devojčica mogla biti. To što telo još nije pronađeno daje dodatnu dozu misterije, a svi izveštaji pokazuju da je to bio nesrećan slučaj i da je Devojčica pala u Tisu. Problem je što telo nigde nije isplivalo. Šta god da je velike su šanse da Barbara nikada neće biti pronađena, jer dosadašnja potraga, jednostavno, nije dala nikakve rezultate – otkriva Gašević.

Prema rečima tužioca, za sada nema nikakvih indicija da je Barbara oteta i odvedena negde u Grčku, kako tvrdi njena majka Melinda.

Takvih tragova, jednostavno, nema. Ništa ne ukazuje na mogućnost da je Barbara oteta kobne noći i da je pala u ruke trgovaca ljudima. Međutim, naravno da ne želimo da oduzimao roditeljima nadu i da ćemo proveriti bukvalno svaki trag koji se pojavi. Ako zaista postoji osoba koja je Barbaru videla u Grčkoj, neka nam roditelji ukažu na nju i mi ćemo alarmirati Interpol, koji je ionako uključen u ovu ostragu – kaže Gašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.