KSS: Besplatno protiv Grka

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSS: Besplatno protiv Grka

Ulaznice za prijateljsku utakmicu između košarkaških reprezentacija Srbije i Grčke, 28. juna u Beogradskoj areni, biće besplatne. Ulaznice će biti deljene od ponedeljka, 27. juna u 12.00 samo preko sajta Eventima (www.eventim.rs), a zainteresovani će moći da ih rezervišu i samo odštampaju.

Istog dana od 16.00 biće moguće doći do ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i na nekom od četiri prodajna mesta Eventima, koja se nalaze u Areni, Domu omladine, tržnom centru Ušće i Bilet servisu na Trgu Republike.

"Pozivamo sve ljubitelje košarke da napune Arenu pozitivnom energijom u prijateljskom duelu naših momaka protiv Grka i da podržimo reprezentaciju Srbije na putu ka Riju", navodi se u saopštenju Košarkaškog saveza Srbije.

Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice. Srbija i Grčka sastaće se 28. juna od 20.15 u Areni, u poslednjoj proveri pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.