Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA SRAMOTA ZA PAOK: Grci odbili minut ćutanja za Marka u derbiju sa Olimpijakosom!

Sramotan potez grčkog košarkaškog kluba! PAOK je uoči najvećeg derbija protiv Olimpijakosa, odbio je da igra utakmicu protiv Olimpijakosa ukoliko ona započne minutom ćutanja za preminulog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

 
Grčki mediji su preneli da su košarkaši PAOK-a uoči meča saopštili da neće izaći na parket ako meč počne minutom ćutanja, što je svakako velika sramota za jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takav renomirani klub.
Podsetimo, PAOK je bratski klub sa beogradskim Partizanom, a Olimpijakos sa Crvenom zvezdom, ali u ovom slučaju definitivno nije bilo prostora za razlike u bojama dresova i rivalstvu.
Ako je posle skandaloznog poteza, rezultat uopšte važan, crveno-beli su slavili rezultatom 80:55.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAOK odbio predlog Olimpijakosa za minut ćutanja, igrači pretili napuštanjem terena

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Košarkaši PAOK-a odbili su pred meč sa Olimpijakosom da minutom ćutanja odaju počast ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, prenosi portal "Eurohoops"...Olimpijakos je uputio predlog Košarkaškom savezu Grčke (ESAKE) i protivničkom klubu da se minutom ćutanja oda počast ubijenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.