Iz dvojke u keca: Dinamo otpisao Panatinaikos (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz dvojke u keca: Dinamo otpisao Panatinaikos (VIDEO)

Vanker i Jonov u roku od šest minuta preokrenuli rezultat - 2:1

Dinamo je nanizao i petu pobedu u E grupi Lige Evrope pošto je preokrenuo rezultat protiv Panatinaikosa – 2:1. Moskovljani su na impresivan način - maksimalnim učinkom - izborili plasman u osminu finala, dok su Atinjani i definitivno završili učešće u ovom takmičenju.

Grci su prvi došli do vođstva preko Berga u 14. minutu, međutim, u nastavku meča situacija na terenu drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se promenila. Vanker i Jonov su se u roku od šest minuta pobrinuli da, kladioničarski rečnikom, dođe iz dvojke u keca.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci se smrzli u Rusiji, Dinamo preokrenuo protiv Panatinaikosa za maksimalan učinak

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Fudbaleri Dinama iz Moskve pobedili su Panatinaikos sa 2:1 (0:1) posle preokreta u petom kolu grupne faze Lige Evrope...Grupa E: Dinamo zadržao maksimalan učinak..Povela je grčka ekipa već u 14. minutu preko Berga, ali je u drugom poluvremenu postojala praktično samo jedna ekipa. Dinamo je izjednačio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.