Ivić proveo noć u bolnici: Za to vreme, PAOK-ovo saopštenje o Panatinaikosu zapalilo je Grčku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivić proveo noć u bolnici: Za to vreme, PAOK-ovo saopštenje o Panatinaikosu zapalilo je Grčku (VIDEO)

Srpski trener Vladimir Ivić, posle provedene noći u bolnici u Atini, pušten je na kućno lelenje zbog povreda zadobijenih tokom huliganskog haosa na prekinutoj utakmici Panatinaikos - PAOK.

Ivić je u procesu oporavka i bolje se oseća, tako da je u toku četvrtka trebalo da se vrati u Solun.

U bolnici ga je posetio i njegov brat Ilija, nekadašnji fudbaler i direktor AEK-a i Olimpijakosa.

Trener PAOK-a je dobio udarac limenkom u glavu zbog čega je zaradio posekotinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na glavi, i blaži potres mozga, zbog čega se ni ne seća šta se dešavalo par minuta nakon udarca.

U pitanju je bila utakmica plej-ofa, prekinuta u 59. minutu, i biće registrovana rezultatom 3:0 za PAOK, a Panatinaikosu će biti oduzeti tri boda u plej-ofu i dva za početak naredne sezone.

Po grčkim kuloarima kruže priče da je atinski velikani Panatinaikos i Olimpijakos "rade" na tome da se prekine uspešna sezonu koju PAOK ima dolaskom Ivića na klupu.

"Ovo je velika bruka za grčki fudbal, a krivicu snosi uprava Panatinaikosa, koja podstiče ovakvo divljanje svojih navijača. Tokom celog susreta su našu klupu sa tribina gađali predmetima i pljuvali. To je bilo ispod svakog nivoa - ističe se u saopštenju PAOK.

PAOK je nedavno osvojio grčki Kup.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ivić prenoćio u bolnici, oporavak nastavlja kod kuće

Izvor: Press, 19.Maj.2017

Srpski stručnjak je proveo noć u bolnici u Atini, gde mu je ušivena rasekotina na glavi. Obišao ga je brat Ilija. PAO traži počinioca. . foto: novosti.rs. Vladimir Ivić, trener PAOK, bolje se oseća i oporavlja se od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.