Hit iz komšiluka nastavlja dalje: Grčka posle penala porazila Australiju i prošla u polufinale!

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit iz komšiluka nastavlja dalje: Grčka posle penala porazila Australiju i prošla u polufinale!

Vaterpolisti Grčke uspeli su da se plasiraju u polufinale Svetskog prvenstva u Kazanju pošto su posle penala savladali Australiju sa 12:11 (5:4 posle peteraca).

Selekcija Grčke je pravi hit na ovogodišnjem izdanju prvenstva sveta, a uspeli su da doguraju i do borbe za medalje, iako su za protivnike imali sjajne Australijance. Rezultatska klackalica bila je na snazi tokom čitavog susreta, jer su Grci vodili posle prve četvrtine, "Oziji" na poluvremenu, ponovo Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred poslednju deonicu i protivnik je golom više u četvrtoj četvrtini ozvaničio penale.

Tu je Grčka postigla pogodak više i otišla u polufinale gde će se za prolaz i borbu za zlato boriti protiv reprezentacije Hrvatske koja je lako nadigrala Crnu Goru.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.