Grčki penzioneri protiv vlade

Izvor: Capital.ba, 01.Apr.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki penzioneri protiv vlade

ATINA, Hiljade penzionera protestovalo je danas širom Grčke, uzvikujući antivladine slogane i zahtijevajući da nova ljevičarska Vlada prekine smanjenja penzija. Protesti su održani u nekoliko grčkih gradova, a najveći su bili u centru Atine, gdje su se penzioneri okupili ispred zgrade Ministarstva rada. Vlada premijera Aleksisa Ciprasa obećala je da će ublažiti mjere štednje, ali je pod pritiskom povjerilaca da predstavi dugoročne reforme kao uslov za nastavak programa finansijske pomoći, podsjeća AP.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Penzija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Grčki penzioneri protiv vlade

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2015

ATINA - Hiljade penzionera protestovalo je danas širom Grčke, uzvikujući antivladine slogane i zahtijevajući da nova ljevičarska Vlada prekine smanjenja penzija...Protesti su održani u nekoliko grčkih gradova, a najveći su bili u centru Atine, gdje su se penzioneri okupili ispred zgrade Ministarstva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.