Grčka lošija nego što se verovalo

Izvor: B92, 27.Feb.2015, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka lošija nego što se verovalo

Grčka ekonomija je u poslednjem prošlogodišnjem kvartalu potonula 0,4 odsto, a ne 0,2 odsto kako se prvobitno verovalo, saopštio je Zavod za statistiku u Atini.

"Sezonski prilagođeni podaci pokazuju da je bruto domaći proizvod u četvrtom kvartalu pao 0,4 odsto u odnosu na prethodna tri meseca", navodi Zavod, a prenosi agencija Frans pres.

Nemački parlament je danas velikom većinom glasao za odobrenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvoromesečnog produženja programa finansijske pomoći Grčkoj. Glasanje u Bundestagu bila je poslednja velika prepreka koju je trebalo preskočiti za konačno odobrenje četvoromesečnog programa finansijske pomoći za Grčku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Privreda Grčke slabija nego što se verovalo

Izvor: Kamatica.com, 27.Feb.2015

Grčka ekonomija je u poslednjem prošlogodišnjem kvartalu potonula 0,4 odsto, a ne 0,2 odsto kako se prvobitno verovalo, saopštio je danas Zavod za statistiku u Atini. "Sezonski prilagođeni podaci pokazuju da je bruto domaći proizvod u četvrtom kvartalu pao 0,4 odsto u odnosu na prethodna tri meseca",...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.