Grci u šoku merama obezbeđenja zbog Putina: Da li ste ikada videli dužu kolonu vozila?

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci u šoku merama obezbeđenja zbog Putina: Da li ste ikada videli dužu kolonu vozila?

Neverovatno jake mere obezbeđenja zbog jučerašnje posete Vladimira Putina su nešto što Atina nije videla godinama.

Desetina ulica je bilo zatvoreno ceo dan, a u trenutku sletanja aviona ruskog predsednika gotovo i ceo centar Atine zbog čega je nastao neverovatan saobraćajni haos u gradu.

Taman kada je došao Grci su mislili da mogu da odahnu, ali ništa od toga. Naime, Putin je samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutaka posle ponoći završio posetu jednom muzeju nakon čega je neviđeno velika kolona vozila koja ga prate ponovo projurila kroz grad i uznemirila Atinjane.

Najbolje će o tome svedočiti video snimak koji prikazuje koliko je dugačka kolona vozila prošla kroz glavni bulevar na Glifadi.

Više o njegovoj poseti pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grci u šoku merama obezbeđenja: Nikad duža predsednička pratnja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2016

Neverovatno jake mere obezbeđenja zbog posete ruskog predsednika Vladimira Putina Grčkoj su nešto što Atina nije videla godinama...Desetine ulica su bile zatvorene ceo dan u petak a u trenutku sletanja aviona ruskog predsednika gotovo i ceo centar Atine, zbog čega je nastao neverovatan saobraćajni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.