Grci odali veliko priznanje srpskom centru!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci odali veliko priznanje srpskom centru!

Iza Nikole Milutinova je sezona karijere. Iako nisu stigli trofeji sa Olimpijakosom, srpski centar ima mnogo razloga za zadovoljstvo ako sagleda sezonu kroz individualna ostvarenja. 

Sada je dobio najbolju moguću potvrdu za svoja izdanja za prethodnu takmičarsku godinu.

Naime, bivši centar Partizana proglašen je za igrača koji je najviše napredovao u protekloj sezoni u grčkom šampionatu!

U glasanju su učestvovali najkompetentniji: treneri i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kapiteni svih grčkih timova, kao i novinari, a rezultati su ubedljivo na strani Milutinova koji je osvojio 17.35% (ukupno 238) glasova.

Drugi, daleko iza Srbina, je njegov saigrač Dimitris Agravanis  (10.42%, 143 glasova) iza koga je takođe sjajna sezona, ali je i on ostao u senci dobrih i konstantnih partija Milutinova.

- Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene i proglasili me za igrača koji je najviše napredovao prethodne sezone - rekao je Milutinov.

I pored priznanja ostaje žal za titulom u Grčkoj...

- Nažalost po nas, sezona nije završena onako kako smo očekivali - nismo osvojili trofej. Individualno priznanje koje sam dobio je nagrada za moj trud i želja mi je da samo nastavim u ovom ritmu i napredujem kako bih pomogao ekipi i naredne sezone.

Milutinov je objasnio i zbog čega u prvoj sezoni nije odigrao prema očekivanjima.

- Prva godina je stvarno bila teška. Prvi put sam bio daleko od kuće na duže vreme, mučio sam se da se uklopim u novu ekipu... Ali svi u klubu su mi sve vreme pomagali i uveravali da će ruga sezona biti bolja, i bila je. Hvala treneru i saigračima, navijačima Olimpijakosa i svima koji su verovali u mene.

Nažalost, Milutinova nećemo gledati na Evropskom prvenstvu u dresu Srbije zbog igranja Letnje NBA lige.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAGRADA U PRAVIM RUKAMA: Bivši igrač Partizana dobio veliko priznanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017

U prestižnoj anketi naš as dobio najviše glasova...Lepo priznanje pripalo je centru Olimpijakosa, Nikoli Milutinovu, jer je izabran za igrača koji je najviše napredovao minule sezone u grčkoj ligi. Nekadašnji član Partizana dobio je najviše glasova u anketi u kojoj su učestvovali ljudi od košarke,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.