Granada zainteresovana za Jarića?

Izvor: B92, 16.Nov.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granada zainteresovana za Jarića?

Španska Granada je ostala bez svog najboljeg igrača Džoa Inglesa, a kao zamenu mogla bi da dovede Marka Jarića.

Australijanac Ingles je u ponedeljak pojačao prvaka Evrope Barselonu, a Jarić bi kao slobodan igrač mogao da dođe na njegovo mesto.

Jarić je prethodnu sezonu odigrao u Real Madridu po povratku iz NBA lige, a tokom leta bilo je glasina da bi mogao preći u Olimpijakos ili Armani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džins.

Nekadašnji šampion Evrope i sveta sa reprezentacijom Jugoslavije u karijeri je igrao za bolonjske velikane Fortitudo i Virtus, grčki Peristeri, te NBA ligaše Kliperse, Timbervulvse i Grizlijse. Na ukupno 40 mečeva za Real ostvario je prosek od 5.9 poena i 2.2 asistencije.

Pitanje je da li je Jarić spreman da sada zaigra za tim koji u prvih sedam kola ACB lige ima samo dve pobede i verovatnu će se boriti za opstanak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.