EVROPSKI TIM ŠILD: Srpski golferi u Bugarskoj

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKI TIM ŠILD: Srpski golferi u Bugarskoj

Najbolje srpske golfere ovog vikenda očekuje nastup na izuzetno jakom turniru koji će se od 30. jula do 1. avgusta održati u Pravecu u Bugarskoj. U pitanju je Evropski tim šild, takmičenje koje je nastalo kao zamena za Balkan čelendž, na kome su srpski golferi po tradiciji poslednjih godina beležili izvanredne rezultate.

Naš tim u Bugarskoj činiće Čedomir Ilić, Ilija Đurđević, Mihajlo Dimitrijević i Branimir Gudelj uz kapitena Nebojšu Lazića, a prvog dana za protivnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će imati reprezentacije Grčke i Lihtenštajna. U Pravecu će učestvovati još i nacionalni timovi Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Letonije, Makedonije, Malte, Rumunije i Ukrajine.

Naš tim je u prethodne dve godine na Balkan čelendžu koji je igran na prelepim terenima na Bledu završavao na drugoj poziciji. Prošle godine Čedomir Ilić je imao pojedinačno najbolji rezultat, dok je Mihajlo Dimitrijević pre dva leta bio drugoplasirani.

I juniori će ove nedelje biti aktivni na međunarodnoj sceni. Posle učešća Luke Jovanovića i Andrije Đorđevića na prošlonedeljnom Evropskom mastersu za mlade u Ženevi, jednom od najjačih turnira na našem kontinentu, naše najbolje mlade golfere ovog vikenda očekuje učešće na Otvorenom prvenstvu Mađarske.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.