Drugi dan manifestacije “Dani Grčke”: Posetioci učili jezik, degustirali specijalitete i uživali u muzici

Izvor: Svet, 29.Nov.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi dan manifestacije “Dani Grčke”: Posetioci učili jezik, degustirali specijalitete i uživali u muzici

Drugog dana manifestacije Dani Grčke u Stadion šoping centru posetioci su imali priliku da se dobro zabave.


Face painting obradovao je najmlađe posetioce. Animatorka obučena u klovna oslikavala je dečija lica u interesantne motive, dok su oni crtali i slikali.


Helenska fondacija za kulturu organizovala je kreativnu radionicu učenja grčkog jezika, upoznavanju sa grčkom kulturom, tradicijom, nacionalnim specijalitetima… Od 12h >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najmlađi posetioci su se na zanimljiv i interaktivan način upoznavali sa osnovama grčkog jezika, dok je od 17h radionica bila posvećena malo starijim posetiocima.


Ljubitelji jednog od najpoznatijih svetskih kuvara, Džejmija Olivera, dobili su na poklon istoimeni magazin i uživali u video klipovima grčkih specijaliteta i zanimljivih destinacija.

Od 18h nastup dua “DINAMIKA” & “DJ EXPRES” oduševio je prisutne. Mogli su da uživaju u spoju tradicionalne i moderne grčke muzike.

Dani Grčke traju i danas u Stadion šoping centru. Svratite da se družimo, probamo grčke specijalitete, slušamo grčku muziku i uživamo u prelepim fotografijama Grčke. Pored toga, ukrašavaćemo medenjake i prisustvovati svečanost povodom završetka promotivne aktivnosti “Božić u Atini”.

















Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.