Darko Šarić: Da nisu drogu uzeli pirati s Kariba?

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Šarić: Da nisu drogu uzeli pirati s Kariba?

Jedan Radulovićev brod pretreslo je 100 policajaca u Grčkoj, a drugi u Argentini, i to po anonimnoj dojavi da je na njemu droga. Na njima ništa nije pronađeno

BEOGRAD - Darko Šarić, kome se u Specijalnom sudu sudi zbog sumnje da je organizovao šverc 5,7 tona kokaina, javio se juče za reč kako bi osporio tvrdnje tužilaštva da je on osoba koju su pripadnici grupe tokom međusobne komunikacije oslovljavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Brat, Drug i Zoki.

- Dosad se pričalo o Zokiju, ali ga sada tužilac više ne pominje. Po njemu sam ja i Drug i Brat, sve što mu padne na pamet. Ja to i jesam, nečiji otac, drug i brat, ali nema reči o nadimcima - rekao je Šarić.

On se osvrnuo i na navode optužnice da je Rodoljub Radulović svojim prekookeanskim brodovima švercovao drogu.

- Jedan Radulovićev brod pretreslo je 100 policajaca u Grčkoj, a drugi u Argentini, i to po anonimnoj dojavi da je na njemu droga. Na njima ništa nije pronađeno, tužilac ima dokaz samo časnu pionirsku Draška Vukovića, koji je svedok-saradnik. Preostaje nam samo da pretpostavimo da su pirati s Kariba sa Džonijem Depom poneli drogu - rekao je Šarić.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.