DRAMA IZNAD GRČKE: Ptica uletela u motor austrijskog aviona, prinudno vraćen u Atinu!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA IZNAD GRČKE: Ptica uletela u motor austrijskog aviona, prinudno vraćen u Atinu!

Do incidenta je došlo na visini od 1.500 metara na putu za Beč kada je motor posle usisavanja ptice prestao s radom

BEČ - Avion austrijske avio-kompanije Niki na letu Atina-Beč prinudno je vraćen na atinski aerodrom pošto je ptica uletela u desni motor letelice posle čega je on otkazao s radom.

Kako izveštava "Aviation Herald’’, do incidenta je došlo na visini od 1.500 metara na putu za Beč kada je motor erbasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << A320 posle usisavanja ptice prestao s radom.

Pilot je zadržao prisebnost i kontrolu nad letelicom i krenuo nazad za Atinu. Međutim, niska oblačnost blokirala je pristup pisti pa je letelica morala da koriguje kurs, da se podigne na veću visinu i potom sleti na rezervnu pistu. Prinundno sletanje izvršeno je bez problema, a letelica je nakon 50 minuta ponovo krenula za Beč.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.