DOKTORI MI DALI 6 MESECI ŽIVOTA Odbio sam zračenja, nadživeo lekare, dočekao 102 i ovako sam izlečio rak

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Avg.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTORI MI DALI 6 MESECI ŽIVOTA Odbio sam zračenja, nadživeo lekare, dočekao 102 i ovako sam izlečio rak

Kada su lekari Stamatisu Moraitisu, grčkom ratnom veteranu 1976. godine dijagnostikovali neizlečivi rak pluća, on se pomirio sa tim da će umreti. Niko nije ni slutio da će Stamatis postati čovek kojeg će BBC tražiti zbog čudesnog izlečenja da bi sa njim uradio intervju! Naime, davne 1976. godine, devet različitih doktora reklo je Stamatisu da mu je ostalo šest meseci života, s tim da bi trebalo odmah da krene na hemioterapiju. Kako nije želeo da se podvrgne ovom tretmanu, hemioterapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je odbio i vratio se u rodnu Ikariju, ostrvo u Grčkoj.
Nakon toga, dogodilo se nešto neverovatno!

Na samom početku, počeo je da pati od depresije, pa je po ceo dan bio u krevetu, a njegova supruga i majka su brinule o njemu. Jednog dana, vratila mu se vera i želja za životom, doduše kratkim jer je mislio da mu je još malo vremena ostalo. Krenuo je aktivno da živi – nedeljom ujutro penjao se na brdo na kojem se nalazi grčka pravoslavna crkva u kojoj je njegov deda bio sveštenik. Počeli su da ga obilaze njegovi prijatelji, kada su saznali da se vratio u rodni kraj i svaki dan bi sa njima pričao satima uz dve flaše lokano proizvedenog vina.
„Bar ću umreti srećan“, ponavljao je tada Stamatis.
Nastavak na sledećoj.

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.