Coding Serbia Conference

Izvor: ITdogadjaji.com, 19.Sep.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coding Serbia Conference

Druga međunarodna Software Developer konferencija će se održati 9-10. oktobra u NIS Biznis Centru,  Narodnog fronta 12, Novi Sad.

Coding Serbia konferencija je međunarodna Software Developer konferencija koja je prošle godine odlično primljena od strane publike, kritike su bile pozitivne a posećenost je popunila predviđene kapacitete (vidite video sa prošlogodišnje konferencije Coding SerbiaConference 2013 review). Kako je namenjena pre svega softverskim >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << inženjerima sa iskustvom, predavanja su naprednog nivoa.

Ideja je da nearshoring i outsourcing podignemo na što viši nivo i to podizanjem kvaliteta softvera, koji je namenjen zapadnoevropskom tržištu, kroz edukaciju programera i razmenu znanja između stranih i domaćih stručnjaka iz branše.

S obzirom da je većina predavača iz inostranstva, zvaničan jezik konferencije je engleski.

Kompanija codecentric, organizator konferencije, je nearshoring ogranak nemačke softverske kompanije codecentric AG www.codecentric.de, koja se kotira kao jedna od najboljih IT kompanija u Nemačkoj. Firma posluje u Nemačkoj, Holandiji, BiH i Srbiji.

Kotizacije su podeljene u više kategorija. Više detalja možete videti na zvaničnom sajtu konferencije www.codingserbia.com.

Zvanični sajt događaja www.codingserbia.com.

Autor: ITD Ekipa
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.