Cipras: Ublažiću mere štednje

Izvor: Vostok.rs, 08.Okt.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipras: Ublažiću mere štednje

08.10.2015. -

Grčki premijer Aleksis Cipras obećao je da će izvesti zemlju iz krize do 2019. godine, kao i da će ublažiti mere štednje zahtevane od međunarodnih poverilaca davanjem pomoći najsiromašnijima.

Aleksis Cipras je to izjavio na završetku trodnevne debate u parlamentu posvećene njegovoj platformi koju su nakon toga poslanici glasanjem usvojili, javio je AP.

Cipras je izabran 20. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << na četvorogodišnji mandat, uprkos tome što je odbacio retoriku protiv mera štednje zbog koje je u januaru i izabran, podsetio je AP.

On je za svoj program dobio podršku svih 155 poslanika vladajuće koalicije u parlamentu koji ima 300 mesta.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Cipras izvodi Grčku iz krize 2019.

Izvor: OkRadio.rs, 08.Okt.2015

Grčki premijer Aleksis Cipras obećao je da će izvesti zemlju iz krize do 2019. godine, kao i da će ublažiti mere štednje zahtevane od međunarodnih poverilaca. Grčki levičarski premijer Aleksis Cipras obećao je da će izvesti zemlju iz krize do 2019. godine, kao i da će ublažiti mere štednje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.