Bang La Decks ove subote u Beogradu!

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bang La Decks ove subote u Beogradu!

Napopularniji grćki house duo Bang La Decks stiže u Beograd ove subote 4. jula, kada će ponovo nastupiti u prijatnom ambijentu Bašte kod Juge! Vremenska prognoza najavljuje toplo veče bez padavina, a žurka počinje već od 22h.

Bang La Decks, foto: Promo

Iza imena Bang La Decks stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva, a ovaj dvojac na sve svoje nastupe dolazi – pod maskama! Ova taktika pomogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je da se akcenat baci upravo na kvalitetnu muziku, a to je ono najbolje što Bang La Decks imaju da ponude. Njihovi hitovi poput Kuedon i Utopia dugo vremena su vladali evropskim top-listama, a u zbiru imaju više od 24 miliona pregleda na YouTube-u!

Posle sjajnog nastupa na otvaranju letnje sezone, Bang La Decks se vraćaju u Baštu kod Juge ove subote 4. jula, a žurka počinje već u 22h. Ulaz je sobodan.

Bašta kod Juge se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel Jugoslavija baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je Bašta kod Juge najpoznatija, a delić noćne atmosfere možete osetiti OVDE.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.