BEZ GOLOVA U KOPENHAGENU: Albanci odoleli u Danskoj i približili se Francuskoj

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ GOLOVA U KOPENHAGENU: Albanci odoleli u Danskoj i približili se Francuskoj

Nemci se revanširali Poljacima, Grci doživeli još jednu bruku...

U Grupi I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojoj se takmiči i Srbija, konkurenti za odlazak u Francusku, Danska i Albanija, odigrali su bez golova. Taj remi ostavio ih je na deobi drugog mesta na tabeli sa po 11 bodova, s tim što Albanija ima meč manje. Lider je Portugal sa 12 bodova i pet odigranih utakmica, kao i Albanija.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Grupi D selekcija Nemačke se rutinskim trijumfom 3:1 revanširala Poljacima za poraz u Varšavi.  Nemci su već u prvom delu igre preko Milera u 12. i Gecea u 19. minutu poslali jasnu poruku. Levandovski je u 37. minutu postigao jedini gol za goste, a do kraja se u listu strelaca još jednom u 82. minutu meča upisao Gece.

Gruzija je savladala Škotsku 1:0 i udaljila je od Francuske, dok je Republika Irska očekivano lako pobedila Gibraltar 4:0, uz dva gola Kina.

Nemci posle sedmog kola imaju 16 bodova, Poljaci 14, Irci 12, Škoti 11, Gruzija 6, dok je Gibraltar bez bodova.

U Grupi F reprezentacija Grčke je ponovo razočarala. Na domaćem terenu poražena je i od Finske kojoj je pobedu doneo Pohjanpalo u 75. minutu. Grci su zakucani za dno tabele sa dva boda, Farska Ostrva imaju bolji saldo od Grka, bez obzira na ubedljiv poraz od selekcije Severne Irske danas rezultatom 1:3. U ovoj grupi sastale su se komšije Rumunija i Mađarska. Odigrali su bez golova.

Lider je sada Severna Irska sa 16 bodova, jednim više od Rumunije i četiri više od Mađarske, Finci imaju sedam, Farani šest, a Grci dva,

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.