Avionom na Krit i deset noćenja 259 evra

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avionom na Krit i deset noćenja 259 evra

Krajem juna meseca možete veoma povoljno letovati na "ostrvu bogova" kako zovu Krit, najjužnije grčko ostrvo.

Samo danas, na sajtu Superodmor.rs u ponudi dana može se rezervisati aranžman deset dana na Kritu i prevoz avionom za svega 392 evra, što je u odnosu na redovnu cenu, ušteda od 21 evro po osobi. Polazak je 23. juna.

Ostrvo Krit poznat je po božanstvenim dugim peščanim plažama, pored kojih se jedan za drugim nižu turistička sela i gradovi, sa izvenrednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smeštajem, divnom grčkom hranom, odličnim maslinovim uljem koje se samo tu gaji i sjajnim grčkim feta sirom, koji ne smete propustiti.

Na Kritu gotovo da ne pada kiša, a tokom dana vetar ume da pravi velike talase u kojima mogu da uživaju oni koji vole skijanje na vodi. Ostrvo može da se obiđe iznajmljenim automobilom i tako se upoznati sa svom raznolikošću i bogatstvom prirode na njemu.

Više o ponudi dana pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.