Adetokumbo propušta Evrobasket!

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo propušta Evrobasket!

Najveća zvezda grčke košarke Janis Adetokunbo neće igrati na Eurobasketu.

Greek Freak je tu informaciju objavio na svom profilu na društvenim mrežama. Odluka je doneta posle pregleda u Kini, koje je obavio lekarski tim Milvoki Baksa.

O spremnosti Adetokumba za Evrobasket se spekulisalo poslednjih nedelja, a pregledi koje je imao u subotu potvrdili su da neće moći da igra.

Sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam pritiskao sebe da treniram. Pokušavao sam da prevarim sebe i ne osećam bol, nadajući se da ću biti spreman za zvanične utakmice. Moja volja je uticala na moje rasuđivanje, ali su pregledi koje sam obavio u Kini sa osobljem Baksa pokazali da je vreme za istinu. Nisam prošao te testove, a razlog je bol koju sam osećao od prve sekunde. Mogu da prihvatim istinu i izborim se sa tim zrelo. Moram da radim i napredujem da bi stanje mog kolena bilo bolje”, napisao je Adetokumbo.

„Prošlog leta bio sam u poziciji da ‚zamrznem‘ pregovore oko svog novog ugovora. Ovog puta nemam izbora, povređen sam, osećam bol, moram da se lečim. Ovo mi je ubedljivo najveće razočaranje u karijeri. Želim svu sreću svim saigračima, trenrima i pratećem osoblju grčke selekcije. Grčka reprezentacija je moj omiljeni tim danas i to će biti i u budućnosti. Daću sve od sebe da sa saigračima dokažem da možemo da ostvarimo najviše ciljeve i obradujemo grčki narod. Međutim, u ovom trenutku prioritet je sadašnjost. Molim navijače da ne prave od ovog veću priču nego što jeste, i da se koncentrišu na igrače koji će otići na takmičenje. Istoriju pišu oni koji su u sadašnjosti“, stoji dalje u pismu grkog reprezentativca i igrača Milvokija.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.