Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKROPOLIS KUP: Gruzija napravila senzaciju pobedivši Grčku

Odigran je i drugi meč na ‘Akropolis kupu’ u Atini, a košarkaši Gruzije savladali su reprezentaciju domaćina.
Gruzijci su napravili senzaciju slavladavši Grčku sa 72:71, a junak meča bio je Giorgi Tsintsadze, koji pogodio šut za tri poena 16 sekundi pre kraja i postavio konačan rezultat. Košarkaš Kutaisija završio je meč sa 13 poena i pet asistencija.
U redovima Gruzije najbolji je bio novi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << centar Unikahe Giorgi Šermandini, koji je postigao 23 poena i dodao osam skokova, a pratio ga je Tornike Šengelija koji je zabeležio dabl-dabl učinak. On je zabeležio 14 poena i 11 uhvaćenih lopti. Kod Grka je najraspoloženiji bio Kostas Papanikolau sa 15 postignutih poena.
Gruzija će se u drugom kolu Akropolis kupa sastati sa selekcijom Srbije u četvrtak, 24. avgusta od 17.45 časova, dok Grčka igra sa Italijom od 20 časova.
 
 
 
The post AKROPOLIS KUP: Gruzija napravila senzaciju pobedivši Grčku appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.