1000mods krajem marta u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

1000mods krajem marta u Beogradu i Novom Sadu

Grčki stoner rock bend 1000mods nastupiće u beogradskom Elektropioniru u utorak, 28. marta, i u novosadskom klubu The Quarter u sredu, 29. marta.

1000mods je dobro poznato ime domaćoj publici. Nakon njihovog fenomenalnog nastupa u klubu The Quarter 2014. godine i pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine, bend se vraća u Srbiju da još jednom pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kako se svira i kreira istinski rok zvuk.

Nove nastupe bend je zakazao u sklopu najnovije evropske turneje na kojoj promovišu poslednje studijsko ostvarenje “Repeated Exposure To…“, album koji je dobio najbolje ocene u muzičkim magazinima širom sveta.

Informacija o ulaznicama i gostima koji će nastupiti zajedno sa 1000mods biće naknadno objavljene.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.