Grk kod Palme: Imam 4 mil.€, treba mi meso, ...

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grk kod Palme: Imam 4 mil.€, treba mi meso, ...

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma izjavio je da će od 12 do 16. juna u Grčkoj u organizaciji grada boraviti 250 Jagodinaca.
Foto:B92.net
Oni će boraviti U Paraliji, a reč je o privrednicima, prosvetnim i zdravstvenim radnicima, poljoprivrednicima, vlasnicima samostalnih zanatskih radnji, objasnio je Marković na konferenciji za medije.
Skupština grada iz budžeta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za ovaj izlet u Grčku, "neće dati ni dinara, sve će pokriti donatori. 

Marković kaže da će Jedinstvena Srbija, čiji je on lider, i ovog leta, treću godinu za redom, u Paraliji imati kanacelariju koja će pomagati turistima iz Srbije. 

Marković je ocenio da u regiji Pirej i Paralija, od svih turista, 50 do 60 odsto su iz Srbije, koji su, kako je rekao, za 30 prošlih godina izgradili pet Paralija. 

U Jagodini od srede boravi delegacija od 12 privrednika iz ovog dela Grčke koja je posetila Turistički kompleks Jagodine, Industrijsku zonu i Italijanskoj ulici, Fabriku nameštaja "Jela", Crkvu "Svetog Jovana Krstitelja" u Končarvu... 

Na zajedničkoj konferenciji za medije u Skupštini grada, Marković je poručio da je "Grčka, garantujem, najbolja turistička destinacija za Srbe". 

Insistirajući na većoj privrednoj saradnji, Marković je gostima iz Grčke, preporučio da "ono što sada uvoze iz drugih zamalja, a ima Srbija, kupuju od Srbije u buduće". 

Saradnja je bolja ako je interes u oba smera, dodao je Marković.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.