Godišnji horoskop za Lava – šta donosi ovo leto

Izvor: JavneVesti.com, 24.Jul.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za Lava – šta donosi ovo leto

Ovog leta predstavnici zodijačkog znaka Lava imaju mogućnost da spoznaju sudbinu koju im otkriva godišnji horoskop. Procena koju ovde dajemo obuhvata period od juna 2014. do juna 2015. godine.

Zanimljivo je da svaki horoskopski znak ima svoju astro planetu vladaricu (u slučaju Lava to je Sunce) čiji hod možemo pratiti i na osnovu toga predvideti godišnji horoskop.
Leto 2014. obeleženo je uspesima raznih vrsta. Imačete aktivnu ulogu u svim životnim oblastima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << što vam godi, a i isplatiće se ako je sudeći po onnome što kaže godišnji horoskop. Posle perioda isticanja uslediće pohvale i priznanja kojima se dugo nadate. Lavovi koji rešavaju imovinska i slična materijalna pitanja imaće uspeha u tome. Zbog poslovnih požrtvovanja imaćete zastoj u ljubavnim odnosima, ali sreća je i tu na vašoj strani za godišnji horoskop jer se ništa drastično neće pokvariti. Naučite iz svojih grešaka i partner će oprostiti. Venera će se vratiti u vaše sazvežđe ba jesen i tada će biti pravo vreme da budete iskreni sa partnerom. Doživećete emotivni zanos i uzbudljive momente u svim aspektima života samo ako dozvolite partneru da učestvuje u njima. Partner će uneti dinamiku u vaš godišnji horoskop tako što će korigovati ponešto u čemu grešite, a da toga niste ni svesni. Iskrene savete možete očekivati i od drugih bliskih dragih osoba koje imaju uvid u okolnosti u kojima se nalazite.
Izazovi Komplikacije sa kojima će se susretati vaš godišnji horoskop biće prevaziđene vašim urođenim optimizmom koji se ispostavlja kao najbolji izbor. Početkom nove godine prestaje trusni period za vaš godišnji horoskop i moguće je da donesete odluku o zajedničkom životu sa partnerom.
Poslovno napredovanje zapisano je u godišnji horoskop kao neminovnost, tako da slobodno pokušajte da ostavrite planove o kojima dugo maštate. Napredovanje će zavisiti isključivo od vaših ambicija i rada, ništa vam neće biti prepreka na putu do uspeha. Lična inicijativa biće cenjena pred saradnicima i mnogi će vam se pridruživati u ostvarenju vaših ideja. Ipak, imajte na umu da u takvim okolnostima mogu da se dese manji konflikti ako saradnici ne budu sposobni da vas isprate. Budite spremni da se i vi ponekad prilagodite. Napredovanje na statusnoj lestvici očekuje vas na proleće.
Dodatnu energiju i elan za vaš godišnji horoskop obezbediće prisustvo Urana u vašem sazvežđu. Uran bi mogao, ako se duže zadrži kod vas, da izazove neku vrstu preteranosti i iritacije. To će se odraziti na slabost imuniteta i psihičke varijacije i neravnotežu. Godišnji horoskop savetuje da se držite sopstvenog optimizma i da kontrolišete krvni pritisak zbog stresa koji ne umete da izbegavate. Ako od stresa ne možete da pobegnete drugačije, godišnji horoskop savetuje šta može da vam prija: zdrava ishrana i boravak u prirodi, ali izbegavajte virusni hazard tokom kasne jeseni.
 
Ova godina ispostavlja se kao najbolja za ostvarenje davno zaboravljenih i fantastičnih snova, potajnih želja i ambicija. Jupiter hrani vaše sazvežđe istrajnošću, posebno tokom ovog leta, što dalje uslovljava najlepši epilog za godišnji horoskop. Sreća dolazi naizgled iznenada, ali sve je rezultat vaših sklonosti izazovima i radosti u otkrivanju novih i lepših životnih radosti. Detaljniji godišnji horoskop za osobe rođene u zanku lava možete pogledati ovde http://www.godisnjihoroskop.rs/srpski/godisnji-horoskop-lav

Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop za jun

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.