Godišnji horoskop za 2014. godinu - Ribe

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Ribe

Pročitajte šta čeka Ribe u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Od početka godine bi trebali da se pokrenete i razmišljate šta bi vas usrećilo na poslovnom planu i na koji način bi to uspešno obavili. Posao u kome se najbolje pronalazite, koji bi voleli da radite, bi u vama pokrenuo sposobnosti za koje niste ni bili svesni da posedujete. Sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu << ukazuje na lepotu, talente i zadovoljstvo, sasvim vam je ostvarivo do sredine godine. Čak i odlazak u inostranstvo, bi mogao doneti interesantna rešenja za vas. Već u drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme velikih ostvarenja i poslovnog uspeha. Lakše se dolazi i do zaposlenja, ali i u ovom periodu inostranstvo bi moglo doneti velike pozitivne promene.

Ljubav

Ovu godinu započinjete sa Jupiterom u vašem astrološkom polju ljubavi. Samim tim, ova godina će biti posebna i doneti mnoga i lepa ljubavna ostvarenja. Ovaj uticaj vas podržava do avgusta. Tada vam se omogućava da upoznate svog budućeg bračnog partnera. Lakše nego inače dolazite u kontakte sa suprotnim polom. Na svoj način će biti sretne i posebne veze sa partnerom iz inostranstva, ili ljubav kreće na putovanjima. Lako bi moglo doći i do trudnoće. Pa ako tako nešto ne planirate, preporučljiva vam je zaštita. Od početka godine pa do maja, promenićete neka merila u ljubavnom životu. Više ste okrenuti ka veselim partnerima, koji znaju da prime emoceije, ali i adekvatno ih uzvrate. U ovom periodu dolazite i do konačnih odgovora u vezi bivše ljubavi. Sa malo truda i promena u vašem odnosu, mogli bi uspostaviti harmoničnu ljubav. Sasvim je omogućeno da se voljena osoba vraća iz inostranstva, a vaša ljubav nastavlja. Ljubavni san će vam biti maksimalno ostvaren, ako budete znali da izaberete adekvatnog partnera za sebe. Preko prijatelja i novog društva, lako se pokreću nove veze. Biće tu različitih dešavanja. Brzog ulaska u vezu koja će vas osvojiti, ali još brže i razočarati. Tajne ljubaavi su tu, značajno aktivirane. Neke tajne veze imaju velike mogućnosti. Pokreću se priče o ulasku u zajednički život. Dok će i trudnoća ubrzati neka venčanja. Mart, juli i avgust, govore o početku važnih veza za vas. Septembar donosi ljubav na poslu. Drugi deo godine, uglavnom ukazuje na lepe ljubavne priče, koje se pokreću kroz pružanje pomoći osobama kojima je to potrebno, ali i preko posla kojim se bavite. Ovu godinu ćete i te kako pamtiti po lepim ostvarenjima.

Zdravlje

U ovu godinu ulazite sa jakom željom da uživate u svim ovozemaljskim čarima. Sve je to u skladu sa vama, samo imajte mere. Svako preterivanje, naročito u porocima, doneće potpunu promenu u vašem životu i to vrtoglavom brzinom. Zato u momentima uživanja i lagodnog žviota idite samo do granice do koje možete da vladate sobom i situacijom. Druga polovina godine vam je inače naklonjenija za zdravlje. Do kraja godine vam je omogućeno da svoj život i zdravlje dovedete u željeni red. Tada vam je omogućeno da sve zdravstvene tegobe koje vam već traju, regulišete i dođete do oporavka. Cele godine bi trebali izuzetno dobro da se osećate, ako budete u svemu imali mere.

_____________________

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

foto: Bec Morris/Flickr
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Ribe,   Posao u inostranstvu

Nastavak na mojastrolog.rs...






Povezane vesti

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Lav

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013

Pročitajte šta čeka Lavove u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!..Posao..Od početka godine ste u velikim pripremama za bolju budućnost. I sami osećate da je došlo vreme da mnoge stvari u svom životu, pa i svoju...

Nastavak na mojastrolog.rs...