SVAĐA Goca Tržan otkazala svadbu

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA Goca Tržan otkazala svadbu

Tržanka nije želela da prihvati da, po Rašinoj želji, organizuje veliku mrsnu pravoslavnu svadbu sa 500 zvanica.

Goca Tržan (41) je otkazala venčanje s Rašom Novakovićem (28)! Oni su se posvađali upravo oko detalja svadbe - pevačica je želela da se uda na žurki pred nekoliko desetina zvanica, a bubnjar je insistirao na venčanju sa 500 gostiju. Epilog: svadbe neće ni biti!

- Goca je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila u braku sa Ivanom Marinkovićem i ne želi da njeno drugo venčanje ponovo bude fešta za medije. Tražila je da njena svadba s Rašom bude skromna, pred nekoliko njihovih prijatelja i članova porodice. Međutim, on je bio neumoljiv. S obzirom na to da bi mu brak sa Gocom bio prvi, insistirao je da pozove i širu familiju, tačnije blizu 500 gostiju, što je Gocu izbacilo iz takta i rešila je da odustane od svadbe - kaže izvor za „Blic“.

Tim povodom pozvali smo Gocu.

- Znate da ne komentarišem takve stvari. Odavno sam rekla da je sve što čujete i pročitate o meni istina! - rekla nam je pevačica, ne želeći da otkriva da li je i na vezu s Rašom stavila tačku ili su odustali samo od venčanja.

Goca je nedavno rekla da priželjkuje da se uda na radni dan i da posle venčanja ide na vantelesnu oplodnju. Da li će joj se želje ostvariti, pokazaće vreme.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Tržan - odbjegla mlada

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2015, 08:44

Goca Tržan nije željela da ispuni želju svom vjereniku, Raši, i da organizuje veliku mrsnu pravoslavnu svadbu sa 500 zvanica, što je razlog njene odluke da svadbe i ne bude...Pjevačica je željela da se uda na žurci pred nekoliko desetina zvanica, a bubnjar je insistirao na vjenčanju sa 500 gostiju....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.