Pinkove zvezdice: Goca Tržan priznala da će biti stroga!

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Goca Tržan priznala da će biti stroga!

Pinkove zvezdice, najspektakularniji šou za mlade talente na ovim prostorima je počeo, a petočlani žiri već najavljuje da neće biti ni malo popustljivi prema kandidatima.

Goca Tržan pojavila se sa krunom na glavi, kako bi se solidarisala sa svojim malim drugarima, ali je i najavila da neće biti toliko blaga i da će u mališanima tražiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sve ono što možda njene kolege ne vide.

"Sa decom je teško biti strog jer su pozitivni i energični. Međutim, svi su došli da budu zvezde, tako da, biću stroga", rekla je Goca, dok je Milan bio nešto blaži i rekao da će u takmičarima gledati da li imaju veliku želju za uspehom.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.