PROMENILA ODLUKU: Goca Tržan ostaje u Zvezdicama

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENILA ODLUKU: Goca Tržan ostaje u Zvezdicama

Goca Tržan, koja je najavila odlazak iz „Pinkovih zvezdica“, nakon sastanka s vlasnicom „ružičaste televizije“ Milicom Mitrović odlučila je da promeni odluku. Pevačica je rešila da ipak i u drugoj sezoni ocenjuje talentovanu decu do 15 godina.

Zasad je svoj odlazak iz najgledanijeg šou-programa najavio Hari Mata Hari, dok se Leontina Vukomanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković tim povodom nisu oglašavali. Zasad nije poznato ko će zameniti Harija Varešanovića.

(LJ. R.)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenila odluku: Goca Tržan ostaje u Zvezdicama

Izvor: Story, 06.Maj.2015

Goca Tržan, foto: Dragana Udovičuć/Kurir..Goca Tržan, koja je najavila odlazak iz Pinkovih zvezdica, nakon sastanka s vlasnicom ružičaste televizije Milicom Mitrović odlučila je da promeni odluku. Pevačica je rešila da ipak i u drugoj sezoni ocenjuje talentovanu decu do 15 godina...Zasad je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.