MACA NE OSTAJE DUŽNA: Tijanino ponašanje je čist nemoral, Ivan je ušao zahvaljujući Goci Tržan

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACA NE OSTAJE DUŽNA: Tijanino ponašanje je čist nemoral, Ivan je ušao zahvaljujući Goci Tržan

Grube reči upućene Maci Diskreciji možemo čuti svakodnevno, ali ni ona ne ostaje dužna

Maca Diskrecija se često nađe na meti loših komentara Ivana Marinkovića i Tijane Ajfon, ali ni ona im ne ostaje dužna.

Naime, u večerašnjoj emisiji izbacivanja, čarke između njih nisu prestajale. Nakon što je produkcija predstavila profil Tijane Ajfon, Maca je imala samo loše komentare.

"Šta će njeni roditelji da misle o ovome? Čist >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nemoral! Ali šta se očekuje o tome što se devojka probila jer se skinula gola? Nadam se da će njeni roditelji biti ponosni na nju. Toliko", rekla je Maca, a onda su svi skočili i rekli da ona nema pravo da priča tako.

"Hajde da dižeš noge pod jorganom, ali da dižeš onako, to je strašno. Da je pod jorganom pa i u redu", nastavila je Maca.

Nakon toga su komentarisali kako je Maca postala popularna, te su mnogi tvrdili da je pomoću vibratora stigla do slave. To je tvrdio i Ivan Marinković, ali Maca mu je oštro odgovorila.

"Ja sam sa 20 godina ušla u rijaliti, a ti si ušao zahvaljujući Goci", rekla je Maca.

"Ja sam, draga moja, u tvojim godinama već bio u ozbiljnoj vezi i stvarao porodicu. Zato ćuti", rekao je Ivan a Maca je dodala:

"Da, da, moraš da uđeš u rijaliti jer nemaš pare da plaćaš alimentaciju"

(EPK)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.