Gocin bip-bup slalom na radio talasima

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gocin bip-bup slalom na radio talasima

Pevačica Goca Tržan, važi za ženu koja se ne libi ekstremnih sportova, pa joj tako i skijanje ne pada teško.
Međutim, ovoga puta reč je o zanimljivoj akciji na talasima Radija S koja startuje danas.
Zanimljiv kviz znanja pod nazivom Bip Bup skijanje, startovao je danas na S radiju, a Goca je bila među prvim skijašima koji su imali tu privilegiju da skijaju slalom i uspešno pređu sve prepreke.
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Goca skijala uz malu pomoć voditeljke Natalije Milosavljević pogledajte na linku ispod, a ukoliko i Vi želite da učestvujete u kvizu i osvojite produženi vikend na Zlatiboru potrebno je da uradite sledeće.


Slušajte radio S i kada čujete znak za Bip Bup skijanje, pozovite broj 011/4040400 i krenite u sopstvenu avanturu skijanja na radio talasima.
Nemojte da zaboravite da je “Bip” zvuk za levo, a “Bup” desno. Kada igrica krene potrebno je da dešifrujete kombinaciju bip i bup tonova. Skijanje traje ukupno 30 sekundi, a ukoliko pogodite svaku kombinaciju, možete slobodno da se pakujete, jer ste osvojili vikend za dvoje na Zlatiboru.
Od srede 28. januara, svakog radnog dana u 8:30 i 16:30h samo na Radiju S.
Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.