Goca Tržan odlazi iz “Pinkovih zvezdica”: To je mnogo veliko trošenje lika i dela

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan odlazi iz “Pinkovih zvezdica”: To je mnogo veliko trošenje lika i dela

Posle Harija Varešanovića, koji je najavio nedavno da u sledećoj sezoni neće sedeti u žiriju “Pinkovih zvezdica”, povlačenje iz tog šoua najavila je i Goca Tržan.

Ona želi da se više posveti karijeri, i da više vremena provodi sa svojim partnerom Rašom i ćerkom Lenom, piše “Kurir”.

“Velika je verovatnoća da neću ostati član žirija, kao ni Hari. To je mnogo veliko trošenje lika i dela. Imam drugi posao, koji mi je primaran, tako da me u drugoj sezoni najverovatnije neće te gledati”, kaže goca.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pinkove zvezdice ostaju bez Goce i Harija?

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2015

Rešili da se posvete karijeri (foto: Facebook) Hari Mata Hari nedavno je izjavio da u drugoj sezoni popularnog takmičenja neće biti član žirija, a istu odluku će verovatno doneti i Goca Tržan, sudeći po skorašnjim izjavama. Pevačica, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog dueta sa...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.