Goca Tržan konačno otkrila zbog čega se završio njen prvi brak!

Izvor: Svet, 28.Sep.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan konačno otkrila zbog čega se završio njen prvi brak!

Pevačica Goca Tržan, prvi put je odgovorila na pitanje zbog čega je okončan njen brak sa Ivanom Marinkovićem, a da joj to pitanje nije bilo ni postavljeno.
Naime ona je priznala da voli da pevuši hitove Nede Ukraden i to pesme “Zora je” i “Da se nađemo na pola puta”, što je bio povod za pitanje novinara koliko često izgovara tu rečenicu kad je u vezi, i koliko puta ju je izgovorila suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Raši.
Star donosi! Maler na svadbi Goce Tržan: Raša joj nosi venčanicu!…

“Raši je ne izgovaram, ali sam je u prošlosti govorila prečesto i zato su se moje veze i brak završavali. Samo mojom ulicom može da se ide i nikako drugačije”, rekla je ona za “Story”.
Nije se pojavio na saslušanju: Raspisana poternica za bivšim mužem Goce Tržan!…
Goca je četiri godine bila u braku sa Marinkovićem, s kojim je dobila ćerku, da bi posle toga sreću našla sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem, za koga se pre godinu dana udala.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.