Goca Tržan i Raša Novaković ipak zajedno: Pevačica izmislila novog dečka?!

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan i Raša Novaković ipak zajedno: Pevačica izmislila novog dečka?!

Goca Tržan i Raša Novaković navodno su pre nekoliko meseci raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, a nedugo nakon rastanka pevačica je pronašla utehu u novom dečku.

Ljubomorni Raša napao novog dečka Goce Tržan?!

Prema pisanju magazina Puls i tvrdnje izvora bliskog pevačici, buran raskid i navodna tuča ispred njene zgrade, samo su dobar deo osmišljenog marketinga Goce Tržan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Goca je još pre nekoliko meseci ispričala svojim prijateljima kako je Raša potpuno liberalan kada je ona u pitanju i razume njen posao. Ona je priznala da je on zapravo nagovara da se u medijima pojavi s novim dečkom, a i da priča bude takva da je zapravo ona ostavila njega. Goca je dugo razmišljala o toj ideji, i pre gotovo dva meseca rešila da navodno raskine s Rašom i pronađe novog dečka, koji je zapravo njihov zajednički poznanik", rekao je izvor blizak pevačici za Puls.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot YoTube

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.