Goca Tržan i Ivan Marinković zakopali ratne sekire

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan i Ivan Marinković zakopali ratne sekire

Nakon brojnih prepucavanja preko medija Goca Tržan i Ivan Marinković su zakopali ratne sekire i pre dva dana zajedno proslavili osmi rođendan ćerke Lene. U jednoj igraonici organizovana je žurka za Lenine drugare, ali i za odrasle. Goca je prva stigla sa dečkom Rašom, da bi nešto kasnije ušetao i Ivan sa sestrom i majkom, piše “Alo”.
Na iznenađenje mnogih, bivši supružnici su se izljubili i pozdravili srdačno, što je Leni bilo posebno drago. Očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da su bivši ukućanin rijalitija “Farma” i “Parovi” i pevačica odlučili da zakopaju ratne sekire i slažu se u vezi sa svime što se tiče njihove mezimice. Među gostima se našla i Katarina Sotirović, koja je došla u društvu svoje ćerke Julije.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca Tržan i Ivan Marinković zakopali ratne sekire

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Nakon brojnih prepucavanja preko medija Goca Tržan i Ivan Marinković su zakopali ratne sekire i pre dva dana zajedno proslavili osmi rođendan ćerke Lene. U jednoj igraonici organizovana je žurka za Lenine drugare, ali i za odrasle. Goca je prva stigla sa dečkom Rašom, da bi nešto kasnije ušetao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.