GOCA TRZAN U SOKU Evo sta je rekla o privodjenju bivseg muza zbog kradje u prodavnici

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA TRZAN U SOKU Evo sta je rekla o privodjenju bivseg muza zbog kradje u prodavnici

Ivan Marinković je, podsetimo, završio u policiji zbog toga što je sa prijateljem krao robu u vrednosti od oko 10.000 dinara.

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, priveden je prošle noći zbog navodne krađe hrane u prodavnici u Pančevu, a pevačica se tim povodom samo kratko oglasila.

Foto: TV Pink

Ivan je završio u policiji zbog toga što je, kako je navedeno, sa prijateljem >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << krao robu u vrednosti od oko 10.000 dinara.

Goca međutim, kako kaže, nije upućena u to što se dešavalo.

Printskrin: TV Pink

– Ja nisam u Beogradu, nemam pojma o čemu pričate – bilo je sve što je ona odgovorila na molbu Telegrafa da prokomentariše skandal oko bivšeg supruga, sa kojim ima ćerkicu Lenu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.