GOCA TRZAN U PROBLEMU Rasina bivsa devojka pokusava da im rasturi brak

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA TRZAN U PROBLEMU Rasina bivsa devojka pokusava da im rasturi brak

Brak Goce Tržan "na čvrstim je nogama" bez obzira što se pričalo da je skoro pa okončala zajednicu sa bubnjarem Rašom Novakovićem.

Ali popularna pevačica nikako da se reši bivših devojaka svog supruga koje uzaludno pokušavaju da oskrvnare njen život s Rašom. Tako se nedavno u njihov život upetljala Rašina bivša devojka s kojom je on dugo bio u vezi.

Raskinuli su, a posle nekoliko meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << on je započeo vezu sa Gocom koju je na kraju oženio. I njegova bivša se trebala udati, ali u poslednji čas "kola su krenula niz brdo" pa je sada slobodna. Kako nikako nije prebolela Rašu, iako svesna da je sada oženjen, danima mu je kasno uveče slala ljubavne poruke na koje on nije odgovarao.

"Besna" zbog ignorisanja nastavila je sa telefonskim pozivima, a kako ga ni tako nije isprovocirala, počela je zvati pevačicu pričajući joj kako se Rašo tajno sastaje s njom, da nikada nisu prekidali kontakt...

Kako veruje svom suprugu, a i njegovu bivšu nekoliko puta uhvatila u laži jer je za dane za koje je tvrdila da je bio s njom, Rašo zapravo letovao s Gocom, blokirala je sve brojeve s koje ih je zvala, a ranije zapretila da će je, ukoliko nastavi, prijaviti policiji zbog znemiravanja. I pozivi su prestali.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.