Aca Amadeus se nagodio i izbegao zatvor

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Amadeus se nagodio i izbegao zatvor

Aleksandar Stanimirović, Aca Amadeus, priznao je da je 24. septembra 2014. pretukao Ivana Marinkovića i postigao nagodbu sa tužilaštvom da bivšem mužu Goce Tržan plati 150.000 dinara.

Frontmen “Amadeus benda” postigao je nagodbu kada mu je tužilac predočio dokaze o prebijanju, potvrđuju za “Blic” u Prvom tužilaštvu.

- Osumnjičeni je na nagodbi insistirao da ne bi bio upisan u krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evidenciju. On je na nagodbu imao pravo jer je neosuđivan i nije mu pretilo do pet godina zatvora. Sada Marinković može da u parnici traži nadoknadu štete za pretrpljene povrede i duševni bol - navode u Prvom tužilaštvu.

Za upad u „Blic” još se čeka

U Prvom tužilaštvu kažu da su policiji poslali zahtev za prikupljanje dodatnih obaveštenja o bahatom upadu Aleksandra Stanimirovića u redakciju “Blica” 9. februara.

- Tužilac je tražio video snimke i saslušanja novinara i urednika sa kojima je Stanimirović kontaktirao. Čekamo taj izveštaj. Kada bude stigao, tužilac će odlučiti da li će muzičar dobiti krivičnu prijavu - ističu u tužilaštvu.

Ovom nagodbom u tužilaštvu Stanimirović je uhvaćen u novoj laži. On je dva dana posle incidenta na pitanje “Blica” zbog čega ga Marinković označava kao napadača, rekao:

- Mora da ste me pomešali, ne znam iz kojih pobuda me dotični imenuje. Znam da mi je Tržanova pričala da se odao kocki i drogi i da ima dugove - rekao je Stanimirović, ali je pred tužiocem promenio priču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRETUKAO GA: Aca Amadeus Marinkoviću plaća 1.200 evra

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015

Stanimirović priznao da je tukao bivšeg muža Goce Tržan, a kako je sklopljen sporazum, on neće biti gonjen na sudu..Aleksandar Stanimirović, klavijaturista Amadeus benda, nagodio se s Prvim osnovnim tužilaštvom, pa će Ivanu Marinkoviću, bivšem mužu Goce Tržan, morati da uplati 150.000 dinara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.