Pucano na patrijarhovog unuka

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na patrijarhovog unuka

Na Stefana Gavrilovića zvanog Gavra, unuka patrijarha SPC Irineja, pucano je u noći između subote i nedelje. Prema saznanjima Blica, nepoznati napadač je napravio sačekušu Gavriloviću u blizini sela Vidovi, kod Čačka.

Policija proverava okolnosti pod kojima je napadnut Gavrilović, navodi izvor iz istrage.

Pucnjava se dogodila kada se Gavrilović vraćao seoskim putem u svom najnovijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << modelu „audija TT“ novopazarskih registarskih tablica. Na putu je odjednom ugledao isprečenu veliku granu i izašao da je ukloni.

-S.G. kaže da nije stigao da uzvrati paljbu i da se sve odigralo u mraku i u deliću sekunde. On je odranije poznat policiji i član je jedne od lokalnih kriminalnih grupa. Razlog napada su verovatno berasčišćeni računi ili zastrašivanje - navodi za Blic izvor u policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucano na patrijarhovog rođaka

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Na Stefana Gavrilovića zvanog Gavra, rođaka patrijarha SPC Irineja, pucano je u noći između subote i nedelje. Prema saznanjima Blica, nepoznati napadač je napravio sačekušu Gavriloviću u blizini sela Vidovi, kod Čačka...Gavrilović je unuk patrijarhovog pokojnog brata Vukomana. Policija proverava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.