Vedomosti: Gasprom ne kupuje Crvenu zvezdu

Izvor: Akter, 29.Avg.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vedomosti: Gasprom ne kupuje Crvenu zvezdu

Kompanija Gasprom ne planira da kupi fudbalski klub Crvena zvezda, prenosi danas ekonomski dnevnik "Vedomosti"

Pozivajući se na predstavnike Gasproma, isti list demantovao je pisanje pojedinin beogradskih medija da će ruska kompanija uložiti 100 miliona evra u privatizaciju Zvezde.

Prema navodnom planu privatizacije, država Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dobila bi kompenzaciju od 40 miliona evra, grad Beograd 20, dok bi preostalih 40 otišlo za izmirenje dugova crveno-belih.

"Gasprom" je generalni sponzor Crvene zvezde od 2010, a aktuelni ugovor ističe sledeće godine.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasprom ne kupuje Crvenu zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2014

Kompanija Gasprom ne planira da kupi fudbalski klub Crvena zvezda, prenosi danas ekonomski dnevnik "Vedomosti"...Pozivajući se na predstavnike Gasproma, isti list demantovao je pisanje pojedinin beogradskih medija da će ruska kompanija uložiti 100 miliona evra u privatizaciju Zvezde...Prema navodnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.