Volvo kamion brži od Ferrarija?! (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Sep.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo kamion brži od Ferrarija?! (VIDEO)

Dosad smo videli kojekakve "eksperimente" na 402 metra, ali na ovaj koji možete pronaći u nastavku ne nailazi se svaki dan.

Ko bi normalan pomislio da kamion ima šanse protiv propetog konjića iz Maranela u pravolinijskoj trci na 402 metra?

Formula preletela drugu Formulu (VIDEO)

Kako stvari stoje, kandidat se našao, ali nekako se čini da u slobodno vreme hibridni Volvo Mean Green baš i ne vuče prikolice.

Kadilak posramio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ferari (VIDEO)

Pod poklopcem ovog monstruma krije se 16-litarski biturbo punjeni motor koji razvija čak 1.900 KS, a za svaki slučaj, kako bi se bolje katapultirao na startu, tu je i 200 KS snažni elektromotor.

Najfascinantnija ilegalna trka (VIDEO)

S druge strane se ne nalazi najbolje što Italijani imaju da ponude, ali i 360 Spider bi trebalo da obriše pod bilo kakvim tegljačem, zar ne? Kliknite i pogledajte.

(Tportal foto:Youtube)
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.