Uhapšen zbog krijumčarenja petoro Sirijaca

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krijumčarenja petoro Sirijaca

Prilikom redovne kontrole saobraćaja, patrola policije je, juče, na području Novog Sada zaustavila automobil marke “ford” u kome se nalazilo 5 ilegalnih migranata, kako se kasnije ustanovilo, državljana Sirije.
Za volanom se nalazio muškarac star 47 godine iz Loznice, a protiv njega je podneta krivična prijava, koja ga tereti da je učinio krivično delo nedozvoljeno prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi.
Petorica punoletnih Sirijaca, koji su zatečeni u vozilu, biće procesuirani u odgovarajućem prekršajnom postupku, saznajemo u PU Novi Sad.
Autor: Life Content
Foto: Ilustracija
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Akter, 17.Sep.2014

Policija je, prilikom redovne kontrole saobraćaja na području Novog Sada, zaustavila automobil u kome se nalazilo pet ilegalnih migranata, državljana Sirije..Protiv vozača iz Loznice (47), biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice...

Nastavak na Akter...

Novi Sad: Lozničanin krijumčario petoro Sirijaca

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 00:54

Policija je, prilikom redovne kontrole saobraćaja na području Novog Sada, zaustavila automobil u kome se nalazilo pet ilegalnih migranata, državljana Sirije, saopšteno je danas...Protiv vozača iz Loznice (47), biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljen prelaz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.