UŠAO JE U VATRU I SPASAO NAM DECU Dirljiv susret policajca heroja i porodice spasenog mladića

Izvor: NiskeVesti.rs, 31.Maj.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UŠAO JE U VATRU I SPASAO NAM DECU" Dirljiv susret policajca heroja i porodice spasenog mladića

Lazar Jovanović (16), koga je iz zapaljenog automobila izvukao niški policajac Žarko Stojković (52), juče se susreo sa svojim spasiocem.

On se u noći između subote i nedelje nalazio u „škodi“ kojom je upravljao njegov drug Nikola Krstić (20), a koja je sletela s puta, udarila u banderu i potom se zakucala u parkiranu „ford fijestu“ ispred policajčeve kuće.
Hrabri policajac je obojicu izvukao iz automobila koji je eksplodirao i zapalio se.
- Vraćali >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << smo se sa žurke u Vrtištu. Gledao sam u telefon i to je poslednje čega se sećam. Osvestio sam se tek u vozilu Hitne pomoći. Kada sam video automobile sutradan na slikama, shvatio sam da smo imali dosta sreće - rekao je Jovanović, koji je zahvaljujući policajcu samo lakše povređen.
Stojkoviću su se juče zahvalili i članovi Lazarove porodice.
Opširnije na Blic.rs

Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.